Kvindeturen 2017

Dato:
Lørdag, 4 november, 2017 til Søndag, 5 november, 2017
Sted:
Svendborg Danhostel & kursuscenter Vestergade 45, 5700  Svendborg.

Blødersygdom er ikke kun hæmofili. Og det er ikke kun mænd, der har blødersygdom. Mange – både bærere og kvinder med von Willebrand, Immun Trombocytopeni (ITP) og de meget sjældne blødersygdomme – har udfordringer, der er relateret til deres blødersygdom, og som har stor påvirkning for hverdagslivet for den enkelte pige eller kvinde.

Danmarks Bløderforenings årlige Kvindetur er en weekend målrettet kvinder med blødersygdom tæt på livet. Vi ønsker at give plads til, at kvinder på deres egne premisser kan udveksle erfaring og tanker.

Det koster 350 kr at deltage. Tilmeldingsfristen er d. 15. oktober. Der er plads til 15 deltagere.

Se invitationen her >>

Du kan tilmelde dig her»

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Lone i sekretariatet på telefon 60 24 62 74 eller mail lc@bloderforeningen.dk