Sommerlejr 2018

Lørdag, 30 juni, 2018 til Lørdag, 7 juli, 2018
Sted:
Rejsby Europæiske Efterskole

Danmarks Bløderforening inviterer børn mellem 7 og 17 år, der har hæmofili, von Willebrands sygdom, Immun Trombocytopeni (ITP) eller andre sjældne blødersygdomme på sommerlejr.

På bløderlejren er der både garanti for sjove oplevelser, når børnene eksempelvis drager i sommerland eller laver snobrød på bål, og for at få en større viden om egen sygdom, og hvordan man lever med den.

Se billeder fra sidste års sommerlejr på Facebooksiden Bløderlejr >>

Sommerlejren løber af stablen fra lørdag den 30. juni til lørdag den 7. juli 2018 (uge 27) på Rejsby Europæiske Efterskole, Kogsvej 3, Rejsby, 6780 Skærbæk.

Det koster 5.000 kr. at deltage. Tilmeldingsfrist er d. 1. juni 2018. Tilmelding sker online her >>

Hvis du har spørgsmål vedrørende sommerlejren, er du velkommen til at kontakte lejrchef Tem Folmand eller Lone i sekretariatet.

Husk at ansøge kommunen om at få dækket deltagergebyret. Hjælp til ansøgningen kan foreningen hjælpe med, ligesom vi gerne hjælper ved afslag