Støtte fra medicinalindustrien

En række medicinalfirmaer har valgt at støtte op om Bløderforeningens arbejde for mennesker med hæmofili, von Willebrands sygdom, ITP og sjældne blod-/blødersygdomme.

Se sponsoraftaler her »

2017

Roche har støttet Bløderforeningens deltagelse i Konferencen International Exchange Experience for Patient Organisations samt deltagelse i Rare Disease. Begge møder arrangemeret og afholdes af Roche den 14.-17. marts 2017 i Madrid, Spanien.

2016

Baxalta/Shire har støttet foreningens årsmøde og registreringsafgift til World Federation of Haemophilia kongressen, publiceringen af Livskvalitetsundersøgelsen fra 2012 og telemedicinprojektet.

Swedish Orphan Biovitrum (SOBI) har støttet EHC kongressen i Stavanger, Norge, og det nordiske møde i Reykjavik på Island samt studietur til Manchester.

Novo Nordisk har støttet foreningens årsmøde, der blev afholdt den 9.-10- april i Middelfart, foreningens deltagelse i Nordic Haemophilia Patient Fitness Workshop den 8. september og publiceringen af Livskvalitetsundersøgelsen fra 2012.

Pfizer har støttet foreningens deltagelse i World Fereration of Haemophilia Congress i Orlando, USA, fra den 24.-28. juli og foreningens 50+ seminar den 24.-25. september.

Novartis har støttet foreningen arbejde.

Bayer har støttet foreningens årsmøde, der blev afholdt i Middelfart den 9-10. april, og foreningens deltagelse i World Federation of Heamophilia (WFH) kongressen i Orlando den 24.-28. september 2016.

CSL Behring har støttet foreningens kvindetur, netværkssmøde for 30-49-årige blødere, deltagelse i World Fereration of Hemophilia (WFH) kongressen, studietur til Manchester samt foreningens medlemsblad, Blødernyt.

2015

Baxalta har støttet foreningens workshop om telemedicin på Forældre/barn-seminaret den 4.-6. september 2015.

Bayer A/S har støttet foreningens deltagelse i Nordisk Møde (september 2015) og i European Haemophilia Consortium (oktober 2015).

CSL Behring har støttet foreningens Kvindetur i oktober 2015, BløderNyt og genoptrykning af pjecen "Hæmofili - en introduktion".

Novo Nordisk Scandinavia har støttet foreningens markering af World Hemophilia Day den 17. april 2015.

Swedish Orphan Biovitrum har støttet foreningens deltagelse i Nordisk møde i Bergen den 4.-6. september 2015 og foreningens telemedicinprojekt.

Gilead Sciences har støttet foreningens medlemsblad, Blødernyt.

Se sponsoraftaler her »