Årsmøde og generalforsamling 2018

Brogaarden, Middelfart

Dato: 14-15. april 2018

Sted: Brogaarden, Abelonelundvej 40, 5500 Middelfart

Pris: For voksne og børn over 12 år er prisen 350 kr. For børn mellem 2-12 år er prisen 150 kr.

Tilmelding: Online tilmelding sker her >> . Sidste tilmeldingsfrist er d. 14. marts 2018. Der er deltagerloft og der oprettes venteliste.

Så er invitationerne sendt ud og der er åbnet for tilmelding til årsmøde i Bløderforeningen.

Så skynd dig til tasterne, hvis du vil med. Traditionen tro vil der være rig mulighed for erfaringsudveksling og netværk med gamle og nye medlemmer af foreningen.

Lørdag fortæller overlæge Lone Hvitfeldt Poulsen fra Center for Hæmofili og Trombose om nye behandlingsmuligheder og den nye bløderapp, som er udviklet til registrering af medicin og blødninger. Parallelt vil der være en særlig session for medlemmer med ITP.

Afdelingslæge Naja Becher fra Klinisk Genetisk Udredning vil holde oplæg om den viden og de muligheder, som genetikken i dag giver gennem genetisk udredning, ægsortering, fosterdiagnostik, m.m.

Vi slutter af med en debat om udvikling og etik. Tidligere forventede man, at der ville blive født færre blødere i Danmark. I dag er behandlingen så effektiv og tilgængelig, at flere ikke aktivt fravælger et barn med arvelig blødersygdom. Hvad har ændret sig?

Søndagen byder både på indblik i, hvad foreningen arbejder med lige nu og workshops blandt andet om med samarbejde med behandlingscentre og afdelinger. Afslutningsvis er der generalforsamling, hvor der også er valg til bestyrelsen. Generalforsamlingen er åben for alle medlemmer.

Se invitationen her >>

Se program her >>

Vi ses til årsmøde i Bløderforeningen!