Bliv frivillig på Folkemødet

Danmarks Bløderforening søger lige nu to frivillige, der har lyst til at sprede budskabet om, at kvinder også kan være blødere til Folkemødet den 15.-18.juni 2017 på Bornholm. 

Det spændende
Alt for mange kvinder lider af kraftig menstruation, har mange blå mærker og næseblødninger. Nogle er blevet diagnosticeret og fået den rette behandling, men det er langt fra alle, der er i den situation. Det vil vi gerne ændre på.

Til Folkemødet 2017 vil vi sætte fokus på, at kvinder også kan have blødersygdomme. Det gør vi i håb om, at flere kvinder kan få hjælp og blive de voldsomme blødninger kvit. Vi spreder budskabet ved at gå rundt med en rød cykel, selvfølgelig pyntet med menstruationskopper og tamponer, og tale med folk vi møder.

Du skal derfor have energi og mod på at tale en del om blødersygdom og menstruation.  
Som frivillig vil du selvfølgelig få al den information, du behøver, for at kunne fortælle om blødersygdom og de udfordringer, som særligt kvinder oplever. Der vil også blive afholdt et forberedelsesmøde inden Folkemødet, hvor vi lærer hinanden at kende. 

Personlige historier til inspiration
Indsatsen er inspireret af den svenske bløderforenings kvindeprojekt. På projektets hjemmeside kan du se eksempler på de personlige historier, som svenske kvinder med blødersygdom har delt. Se mere her >> 

Det praktiske
Som frivillig siger du ja til: 
At gå rundt med den røde cykel sammen med én anden frivillig tre timer hver dag på Folkemødet. 
-    At tale med mange forskellige mennesker om kvinder og blødersygdomme og menstruation. 
-    At deltage i et forberedelsesmøde i maj, evt. via telefon. 
-    At betale for egne måltider (Danmarks Bløderforening betaler morgenmad) 
-    At blive privat indlogeret i delt gæsteværelse eller sove i telt i Rusker tæt på Allinge. 
 

For at være med som frivillig skal du være over 18 år og være medlem af Danmarks Bløderforening (du kan melde dig ind i dag). Afgang fra København er onsdag d. 14. juni kl.17.30 og retur er søndag d. 19. juni med ankomst i København ca. kl. 11. Foreningen arrangerer og dækker omkostninger til transport.

Send et par linjer om, hvem du er og hvorfor du gerne vil være med senest den 15. maj til Naja Skouw-Rasmussen på najaskouw@gmail.com.  

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

Venlig hilsen Nanna og Naja

« Tilbage