Forældre/børn seminar 2018

Dato: 
Fredag, 7 september, 2018 til Søndag, 9 september, 2018
Sted: 
Kobækstrand, Skælskør

Weekenden er for børn mellem 0-17 år med blødersygom, deres forældre og søskende. Her er det hverdagen, hjemmebehandling, egenmonitorering og de levede erfaringer, der er i fokus. Her er der rig mulighed for at blive opdateret gennem faglige oplæg, danne netværk med andre i samme situation og dele erfaringer om hverdagen og livet som børnefamilie med en sjælden sygdom.

I år er der lørdag formiddag oplæg og diskussion ved psykolog Vibeke Fonnesbech Klærke, der sætter fokus på de bekymringer, stressreaktioner og angst, man kan opleve, når man har et barn med blødersygdom, og hvordan det påvirker familieliv, parforhold og søskende.  

Om eftermiddagen sættes fokus på fysisk træning for blødere. Dr. Axel Seuser fra Tyskland holder oplæg om sikker sport for patienter med blødersygdom (oplægget vil være på engelsk) og fysioterapeuterne Mette Nørgaard og Lene Fjeldsted Olesen fra Aarhus Universitetshospital, Skejby, fortæller om ledscoring ved konsultationer. Der vil hele dagen være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Se invitation og program her >>

Det koster 1.000 kr. pr. familie at deltage i weekenden. Tilmeldingsfristen er d. 24. august og tilmelding er bindende. Der er plads til 75 deltagere ud fra princippet først til mølle.

Tilmelding her >>

 

« Tilbage