Forældre/børn-udflugtsdag

Dato: 
Lørdag, 5 september, 2020
Sted: 
København og Randers

Forældre/børn-seminaret erstattes i år af en udflugtsdag. Udflugtsdagen kommer til at være henvendt familier med bløderbørn og deres søskende og har to destinationer — én for familie i vest og én for familier i øst. For familier tilknyttet Rigshospitalet går turen til Zoologisk Have i København. For familier tilknyttet Skejby går turen til Randers Regnskov. Børnefamilie tilknyttet andre børneafdelinger kan melde sig til den tur, der passer bedst geografisk. 

Takket være en flot donation fra Ronald McDonald BørneFond er det gratis at deltage. Donationen dækker både indgang og frokost. 

Tilmeldingsfristen er flyttet til d. 24. august.

Du kan tilmelde dig enten turen til Randers Regnskov eller Zoologisk Have her »

Dagen efter, d. 6. september, holder vi gratis online stikkeskole for forældre til bløderbørn – læs mere her »

 

  
Foto: Regnkoven.dk                                                  Foto: Frank Rønsholt, Zoo.dk
 

Vi gør opmærksom på, at der tages billeder til arrangementet, som kan blive brugt i Bløderforeningens medier. Vi offentliggør kun billeder, der overholder Datatilsynets retningslinjer for deling af billeder på internettet. Vi offentliggør derfor ikke billeder, hvor vi vurderer, at en person på billedet kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. Vi er opmærksomme på, at der bør ydes særlig beskyttelse mod børn og unge under 16. Derfor offentliggør vi ikke billeder af børn, der befinder sig i en udsat situation, uden barnets og forælders samtykke – eksempelvis badebilleder eller billeder af stikketræning. Læs mere her »

Ønsker du ikke, at Bløderforeningen offentliggør billeder af dig/dit barn, beder vi dig gøre os opmærksomme på det. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker et billede af dig/dit barn fjernet, kan du til enhver tid kontakte os og gøre indsigelse. Har du gjort indsigelse vil ikke offentliggøre billeder af dig/dit barn fra dette arrangement. Ønsker du et billede, der allerede er offentliggjort, afpubliceret, vil vi i videst mulig omfang fjerne billede.

 

« Tilbage