ITP-seminar online

Fredag, 25 september, 2020
Sted:
Online

På den internationale opmærksomhedsdag for ITP afholder Bløderforeningen online-arrangement om ITP og COVID-19. Henrik Frederiksen, professor og overlæge på Hæmatologisk Afdeling på Odense Universitetshospital holder oplæg om erfaringer om coronavirus og ITP. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål om ITP og COVID-19.

Arrangementet varer fra kl. 15-16.30, og det er gratis at deltage – tilmeld dig her »

Sidste frist for tilmelding er d. 20/9.

Vi gør opmærksom på, at der tages billeder til arrangementet, som kan blive brugt i Bløderforeningens medier. Vi offentliggør kun billeder, der overholder Datatilsynets retningslinjer for deling af billeder på internettet. Vi offentliggør derfor ikke billeder, hvor vi vurderer, at en person på billedet kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. Læs mere om Datatilsynets retningslinjer her »

Ønsker du ikke, at Bløderforeningen offentliggør billeder af dig fra dette arrangement, beder vi dig gøre os opmærksomme på det. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker et billede af dig fjernet, kan du til enhver tid kontakte os og gøre indsigelse. Har du gjort indsigelse, vil vi ikke offentliggøre billeder af dig fra dette arrangement. Ønsker du et billede, der allerede er offentliggjort, afpubliceret, vil vi i videst mulig omfang fjerne billede.