Kvindetur

Lørdag, 21 september, 2019 til Søndag, 22 september, 2019
Sted:
Hotel Fredericia

Igen i år afholder vi Kvindetur for kvinder med blødersygdom og bærere.

I år går turen til Hotel Fredericia, som vil danne en skøn ramme for både oplæg og erfaringsudveksling.

På mødet deltager blandt andet Hedi Brandt, som er nyvalgt medlem af bestyrelsen. Heidi har deltaget i den første europæiske konference om kvinder og blødersygdom og vil fortælle nyt der fra.

Psykolog Vibeke Fonnesbech Klærke, som også deltog på sidste års Kvindetur, holder oplæg og faciliterer erfaringsudveksling.

Der vil også være fokus på samarbejde med egen praktiserende læge. Bløderforeningen har d. 11-15. november  en stand på de praktisierende lægers uddannelseskonference - Lægedage - i Bellacentret i København, hvor vi skal skabe opmærksomhed om kvinder og blødersygdom. Vi håber at få mange gode input!

Invitationer og endeligt program sendes ud efter sommerferien.

Tilmeld dig her >>

Læs beretninger fra tidligere Kvindeture her >>