Kvindetur

Lørdag, 14 november, 2020 til Søndag, 15 november, 2020
Sted:
Sørup Herregård, Ringsted

Weekenden er målrettet kvinder med blødersygdom og bærere. Her sættes fokus på de udfordringer, der er særlige for kvinder med blødersygdom og skabes rum for erfaringsudveksling og netværk. Det nærmere program offentliggøres snart.

Vi skal bo på Sørup Herregård. Hotellet byder på wellness og omgivelser med skøn natur.

Tilmeldingsfristen er d. 16. oktober. Du kan tilmelde dig her »

Det koster 350 kr. at deltage.

Billede fra kvindeturen 2018

Vi gør opmærksom på, at der tages billeder til arrangementet, som kan blive brugt i Bløderforeningens medier. Vi offentliggør kun billeder, der overholder Datatilsynets retningslinjer for deling af billeder på internettet. Vi offentliggør derfor ikke billeder, hvor vi vurderer, at en person på billedet kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. Læs mere om Datatilsynets retningslinjer her »

Ønsker du ikke, at Bløderforeningen offentliggør billeder af dig fra dette arrangement, beder vi dig gøre os opmærksomme på det. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker et billede af dig fjernet, kan du til enhver tid kontakte os og gøre indsigelse. Har du gjort indsigelse, vil vi ikke offentliggøre billeder af dig fra dette arrangement. Ønsker du et billede, der allerede er offentliggjort, afpubliceret, vil vi i videst mulig omfang fjerne billede.