Sommerlejr for bløderbørn 2019

Lørdag, 29 juni, 2019 til Lørdag, 6 juli, 2019
Sted:
Balle Musik og Idrætsefterskole

Danmarks Bløderforening inviterer igen i år piger og drenge mellem 7 og 17 år, der har hæmofili, von Willebrand, Immun Trombocytopeni (ITP) eller andre sjældne blødersygdomme på sommerlejr.

I år afholder vi lejren i Jylland på Balle Musik og Idrætsefterskole og der vil som altid være sjove aktiviteter og fokus på, hvordan man som barn/ung mestrer sin sygdom.

Du kan allerede nu tilmelde dit barn sommerlejren 2019 her >> Der er tilmeldingsfrist d. 6. juni.

Det koster 5.000 kr. at deltage. Foreningen hjælper gerne med ansøgning om støtte fra kommunen til at dækning af deltagerbetalingen. Kontakt os for at få en skabelon til ansøgningen. Hvis du får afslag, så kontakt os med det samme. Så kan vi hjælpe med at finde en løsning.

Læs mere om det faglige program for sommerlejren her >>

Læs om sidste års sommerlejr her»»

Lejrchef Tem & Co. glæder sig!