Ungecamp 2020

Onsdag, 8 juli, 2020 til Lørdag, 11 juli, 2020
Sted:
Havregården Kostskole, Havregården 24, 3250 Gilleleje

Tem og Co inviterer igen i år unge med blødersygdom på Ungecamp.

Er du mellem 18 og 25 år, og har du en blødersygdom, så er Ungecampen måske noget for dig?

Campen, som holdes i forbindelse med sommerlejren, byder på sjove aktiviteter, fællesskab og gode råd og tips om at være ung med en blødersygdom.

Vi gør opmærksom på, at der tages billeder til arrangementet, som kan blive brugt i Bløderforeningens medier. Vi offentliggør kun billeder, der overholder Datatilsynets retningslinjer for deling af billeder på internettet. Vi offentliggør derfor ikke billeder, hvor vi vurderer, at en person på billedet kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. Vi er opmærksomme på, at der bør ydes særlig beskyttelse mod børn og unge under 16. Derfor offentliggør vi ikke billeder af børn, der befinder sig i en udsat situation, uden barnets og forælders samtykke – eksempelvis badebilleder eller billeder af stikketræning. Læs mere her »

Ønsker du ikke, at Bløderforeningen offentliggør billeder af dig/dit barn, beder vi dig gøre os opmærksomme på det. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker et billede af dig/dit barn fjernet, kan du til enhver tid kontakte os og gøre indsigelse. Har du gjort indsigelse vil ikke offentliggøre billeder af dig/dit barn fra dette arrangement. Ønsker du et billede, der allerede er offentliggjort, afpubliceret, vil vi i videst mulig omfang fjerne billede.