Åbent for tilmelding til årsmødet

Den 11.-12. april 2015 afholder Danmarks Bløderforening årsmøde og generalforsamling på Kobæk Strand Konferencecenter i Skælskør. Alle medlemmer vil modtage en skriftlig invitation med posten efter den 15. februar, når programmet og dagsordenen ligger fast, men det er allerede nu muligt at tilmelde dig og din familie her på foreningens hjemmeside.
Temaet i år bliver At rejse med blødersygdom, og lige nu arbejdes der på at arrangere forskellige oplæg og workshops under temaet.

Søndag vil Marianne Hutchings Hoffmann og Maj Friberg Birkedal fra Rigshospitalets børne-hæmofilicenter holde lægefagligt oplæg om hæmofili, mens Mimi Kjærsgaard fra Børneafdelingen på Aarhus Universitetshospital, Skejby, holder oplæg om ITP.

Udover de faglige oplæg vil der selvfølgelig også være rig mulighed for socialt samvær, hygge og erfaringsudveksling med de andre fremmødte.

Børnene kan se frem til en weekend med fart over feltet, når de sammen med børnepasserne og to cirkusjonglører får mulighed for at øve cirkustricks.
« Tilbage