Sjældne-dagen 2016

Sjældne Diagnoser markerer i år Sjældne-dagen med løb i København og march Aarhus d. 28. februar.
D. 29. februar er den mest sjældne dato af alle – og det er Sjældne-dag! Paraplyorganisationen Sjældne Diagnoser markerer dagen for at skabe synlighed omkring pårørende og patienter med en sjælden sygdom.

Sjældne Diagnoser arrangerer et Sjældne-løb i Fælledparken d. 28. februar i forbindelse med Sjældne-dagen. Der laves en fælles, visuel identitet for alle, der vil deltage, via bandanaer, badges mv. Dette bliver udleveret til Sjældne-løbet. Løbet er åbent for alle, som ønsker at støtte op om Sjældne-dagen – og man kan løbe, gå, rulle eller på anden vis komme igennem den 3 km. lange rute, som er fuldt tilgængelig.

I Aarhus har en gruppe af frivillige valgt at arrangere en Sjældne-March i Aarhus midtby. Det er en tur på ca. 3,5 km med indlagt quiz og efterfølgende uddeling af præmier. Marchen er kørestolsegnet og der er adgang for alle.På den officielle Sjældne-dag d. 29. februar er der udstilling på Christiansborg Slotsplads fra kl. 11.30 – 12.30. Her vises en fotoudstilling med fem sjældne borgere i deres hverdagsrammer. Formanden for Folketingets Sundhedsudvalg Liselott Blixt er med til at markere dagen. 

« Tilbage