Vil du være med i et forskningsprojekt?

Er du i alderen 10-40 år, og kunne du tænke dig at være med i et forskningsprojekt omkring livskvalitet hos unge og voksne med handicap/kroniske sygdomme? Så læs med her.
Ph.d-studerende Louise Norman Jespersen fra Statens Institut for Folkesundhed på Syddansk Universitet er ved at udvikle et instrument, som skal kunne måle livskvalitet og deltagelse hos unge og voksne med handicap og kronisk sygdom.

Til det formål har hun brug for personer, der har lyst til at deltage i en fokusgruppe af et par timers varighed og senere udfylde et kort spørgeskema. Der er primært brug for drenge og mænd (gerne i alderen 10-20 år), men alle i målgruppen er velkomne til at melde sig.

Louise Norman Jespersen skriver om projektet:
”Vi afholder to test-fokusgrupper i august, men ellers vil de primært finde sted i efteråret ca. fra september til slutningen af december. Vi vil så vidt muligt forsøge at sammensætte fokusgrupperne så transporttiden bliver kortest mulig, og vi har også mulighed for at betale deltagernes transport (fx tog, bus eller penge til benzin).”
 
Kunne du have lyst til at deltage, så skriv en mail til sekretariatet i denne uge (uge 31) og fortæl lidt om dig selv. Der er et begrænset antal pladser, så alt afhængig af interessen, vil der ske en udvælgelse blandt de interesserede.
« Tilbage