Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Kvindetur 2022

Bløderforeningen inviterer endnu engang på kvindetur for bærere og kvindelige blødere med hæmofili, von Willebrands sygdom, ITP og de helt sjældne blødersygdomme.


Dato: lørdag d. 3.-søndag d. 4. september 2022

Sted: Fjelsted Skov, nær Middelfart på Fyn

Tilmeld dig her ›

En weekend med ligesindede
Til årets kvindetur, kan du tilbringe weekenden sammen med andre kvinder i samme situation som dig. Kvinder, der selv kender til, hvad det vil sige at have en hverdag med en blødersygdom. På denne tur er der både plads til sjov og sociale indslag, men også til faglige input. 

 

Velvære og kost på programmet

Vi får bl.a. besøg af diætist Maja Toft, der vil gøre os klogere på sammenhængen mellem kost og sundhed, anti-inflammatorisk kost, og hvordan man kan styrke immunforsvaret, gennem det man spiser.

Læs mere om diætist Maja Tofts arbejde her >

Foto: Diætist Maja Toft

Hvad skal der til, for at få kvinder med blødersygdom på dagsordenen og for at få god og sikker behandling for kvinder med blødersygdom? Det vil Naja Schouw-Rasmussen fortælle om, og samtidig præsentere de nye principper for behandling af piger og kvinder med blødersygdom, der for nylig blev udgivet.

I år vil den årlige kvindetur foregå i idylliske omgivelser, når turen går Fjelsted Kro. Her skal vi bespises med lækker mad på hotellets café, og du kan gå en tur i deres nyanlagte naturhave.

Kom og vær med til nogle hyggelige og indholdsrige dage, med andre ligesindede kvinder, også endda i naturskønne omgivelser!

Læs hele programmet her >

 

Foto: Fjelsted Skov

Hvem kan deltage?
Arrangementet er både for kvinder med hæmofili/bærere, Immun Trombocytopeni (ITP), von Willebrands sygdom, Glanzmanns Trombasteni, Bernard-Soulier syndrom og andre blødersygdomme.

Tilmeldingsfrist: forlænget til d. 22. august 2022

Pris: 350 kr. 

Tilmeld dig her ›


Foto: fællesbillede fra kvindeturen 2021

Foto: Kvindetur 2021

*Vi gør opmærksom på, at der tages billeder til arrangementet, som kan blive brugt i Bløderforeningens medier. Vi offentliggør kun billeder, der overholder Datatilsynets retningslinjer for deling af billeder på internettet. Vi offentliggør derfor ikke billeder, hvor vi vurderer, at en person på billedet kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. Vi er opmærksomme på, at der bør ydes særlig beskyttelse mod børn og unge under 16. Derfor offentliggør vi ikke billeder af børn, der befinder sig i en udsat situation, uden barnets og forælders samtykke – eksempelvis badebilleder eller billeder af stikketræning. Læs mere her ›

Ønsker du ikke, at Bløderforeningen offentliggør billeder af dig/dit barn, beder vi dig gøre os opmærksomme på det. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker et billede af dig/dit barn fjernet, kan du til enhver tid kontakte os og gøre indsigelse. Har du gjort indsigelse, vil vi ikke offentliggøre billeder af dig/dit barn fra dette arrangement. Ønsker du et billede, der allerede er offentliggjort, afpubliceret, vil vi i videst mulig omfang fjerne billede.

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.