Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Aktiviteter i Danmarks Bløderforening

Det kan være en stor lettelse at tale med nogen, som ved præcis, hvad det er, du snakker om – og som forstår dine tanker, fordi de selv er eller har været i samme båd.


Her finder du en oversigt over foreningens kommende aktiviteter:

Online ITP-møde

29. september 2023, kl. 19.00-20.30

I anledningen af den internationale ITP-dag, der hvert år markeres af mennesker med ITP verden over, holder vi online møde for medlemmer med ITP.  Vi får bl.a. besøg af læge og ph.d.-studerende Nikolaj Mannering, og så har vi sat tid af til at udveksle erfaringer med hinanden om livet med ITP. 

Sjældne-træf

27. oktober 2023

Sæt kryds i kalenderen, når vi fredag d. 27. oktober inviterer til online Sjældne-træf, for de der har lyst til at drikke en virtuel kop aftenkaffe sammen med os.

Aktiviteter for alle aldre
Bløderforeningen har et omfangsrigt udbud af aktiviteter for medlemmer af foreningen. Her er der mulighed for at danne netværk og udveksle erfaringer med andre i samme situation.

Her kan du læse mere om de forskellige aktiviteter foreningen arrangerer. De fleste afholdes én gang om året:

Du kan se i oversigten længere oppe på siden over kommende aktiviteter, hvilke aktiviteter der lige nu er åbne for tilmeldinger.

Tilmeld dig aktiviteter:

Her kan du logge ind og tilmelde dig vores aktiviteter med dit login til Bløderforeningens selvbetjeningssystem.

Beretninger fra tidligere aktiviteter:

Beretninger

Her kan du læse beretninger og referater fra tidligere aktiviteter afholdt af Danmarks Bløderforening.

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.