Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Aktiviteter i Danmarks Bløderforening

Det kan være en stor lettelse at tale med nogen, som ved præcis, hvad det er, du snakker om – og som forstår dine tanker, fordi de selv er eller har været i samme båd.

Her finder du en oversigt over foreningens kommende aktiviteter:

Udflugtsdag 2024

25. maj 2024

Tilbring en hyggelig og sjov dag med andre familier med blødersygdom, når Danmarks Bløderforening inviterer på udflugt for hele familien. I år skal vi i Djurs Sommerland. Der er deltageloft.

Sommerlejr 2024

6.-13. juli 2024

I 2024 holder vi sommerlejr i uge 28! Sæt allerede nu kryds i kalenderen, hvis dit barn skal med på den sjoveste lejrskole for børn med en blødersygdom.

Ungecamp 2024

10.-13. juli 2024

Ungecampen for dig, der er 18 år og op og har en blødersygdom. I år afholdes campen onsdag-lørdag i uge 28 sideløbende med sommerlejren.

Forældre/børn-seminar 2024

6.-8. september 2024

Kalder alle familier med børn med blødersygdom – uanset sværhedsgrad og hvad end den hedder hæmofili, von Willebrands sygdom, ITP eller en anden blødersygdom, så er I inviteret til Forældre/børn-seminar den første weekend i september.

Aktiviteter for alle aldre
Bløderforeningen har et omfangsrigt udbud af aktiviteter for medlemmer af foreningen. Her er der mulighed for at danne netværk og udveksle erfaringer med andre i samme situation.

Her kan du læse mere om de forskellige aktiviteter foreningen arrangerer. De fleste afholdes én gang om året:

Du kan se i oversigten længere oppe på siden over kommende aktiviteter, hvilke aktiviteter der lige nu er åbne for tilmeldinger.

Tilmeld dig aktiviteter:

Her kan du logge ind og tilmelde dig vores aktiviteter med dit login til Bløderforeningens selvbetjeningssystem.

Beretninger fra tidligere aktiviteter:

Beretninger

Her kan du læse beretninger og referater fra tidligere aktiviteter afholdt af Danmarks Bløderforening.

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.