Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Aktiviteter i Danmarks Bløderforening

Det kan være en stor lettelse at tale med nogen, som ved præcis, hvad det er, du snakker om – og som forstår dine tanker, fordi de selv er eller har været i samme båd.

Her finder du en oversigt over foreningens kommende aktiviteter:

Online møde om Bløderappen

20. januar 2022, kl. 19-20

D. 20. januar inviterer Bløderforeningen til det andet online møde om Bløderappen. Mødet er både for dig, der allerede bruger bløderappen, og dig der gerne vil i gang med at bruge appen.

Årsmøde 2022

2.-3. april 2022

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, når Danmarks Bløderforenings inviterer til årsmøde d. 2.-3. april 2022 på Vingsted Konferencecenter i Bredsten mellem Billund og Vejle.

Weekendtur for hiv-smittede 2022

23. april-24. april 2022

D. 23.-24. april inviteres alle hiv-smittede blødere på weekendtur til Vejle, hvor vi blandt andet skal i Vejle Musikteater og se Shu-Bi-Dua – The Musical.

Aktiviteter for alle aldre
Bløderforeningen har et omfangsrigt udbud af aktiviteter for medlemmer af foreningen. Her er der mulighed for at danne netværk og udveksle erfaringer med andre i samme situation. Her kan du læse mere om de forskellige aktiviteter foreningen arrangerer:

Tilmeld dig aktiviteter:

Her kan du logge ind og tilmelde dig vores aktiviteter med dit login til Bløderforeningens selvbetjeningssystem.

Beretninger fra tidligere aktiviteter:

Beretninger

Her kan du læse beretninger og referater fra tidligere aktiviteter afholdt af Danmarks Bløderforening.

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.