Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Aktiviteter i Danmarks Bløderforening

Det kan være en stor lettelse at tale med nogen, som ved præcis, hvad det er, du snakker om – og som forstår dine tanker, fordi de selv er eller har været i samme båd.

Her finder du en oversigt over foreningens kommende aktiviteter:

Forældre/børn-seminar 2022

2.-4. september 2022

Bløderforeningen inviterer endnu engang til Forældre/børn-seminar for børn med blødersygdom og deres familier. Denne gang går turen til Musholm Konferencecenter i Korsør.

Kvindetur 2022

3.-4. september 2022

Bløderforeningen inviterer på kvindetur for bærere og kvindelige blødere med hæmofili, von Willebrand, ITP og de helt sjældne blødersygdomme.

ITP-webinar 2022

23. september 2022

Alle ITP-patienter og forældre til børn med ITP inviteres til online møde fredag d. 23. september.

30+ weekendtur 2022

24.-25. september 2022

D. 24.-25. september inviterer Danmarks Bløderforening mennesker med blødersygdom mellem ca. 30 og 50 år på weekendtur nær Fredericia.

Seniorseminar 2022

5.-6. november 2022

D. 5.-6. november inviterer Bløderforeningen modne medlemmer (50+) og deres bedre halvdel på weekendtur på Sjælland.

Aktiviteter for alle aldre
Bløderforeningen har et omfangsrigt udbud af aktiviteter for medlemmer af foreningen. Her er der mulighed for at danne netværk og udveksle erfaringer med andre i samme situation. Her kan du læse mere om de forskellige aktiviteter foreningen arrangerer:

Tilmeld dig aktiviteter:

Her kan du logge ind og tilmelde dig vores aktiviteter med dit login til Bløderforeningens selvbetjeningssystem.

Beretninger fra tidligere aktiviteter:

Beretninger

Her kan du læse beretninger og referater fra tidligere aktiviteter afholdt af Danmarks Bløderforening.

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.