Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Aktiviteter i Danmarks Bløderforening

Det kan være en stor lettelse at tale med nogen, som ved præcis, hvad det er, du snakker om – og som forstår dine tanker, fordi de selv er eller har været i samme båd.


Her finder du en oversigt over foreningens kommende aktiviteter:

Netværksmøde 2023

25.-26. marts 2023

D. 25.-26. marts 2023 afholdes netværksmøde i København for de blødere, der blev smittet med HIV efter Blødersagen, plus en ledsager.

Årsmøde 2023

15.-16. april 2023

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, når Danmarks Bløderforening inviterer alle medlemmer til årsmøde d. 15.-16. april 2023 på Sjælland.

Udflugtsdag 2023

13. maj 2023

Tilbring en hyggelig og sjov dag med andre bløderbørn og familier, når Danmarks Bløderforening inviterer på udflugt for hele familien. I kan vælge mellem to udflugter, én i Jylland og én på Sjælland. Sæt kryds i kalenderen!

Ladywalk 2023

22. maj 2023

Danmarks Bløderforening inviterer d. 22. maj kvinder med blødersygdom tæt inde på livet til en hyggelig gåtur til motionsarrangementet Ladywalk med startsted i København.

Sommerlejr 2023

1.-8. juli 2023

Danmarks Bløderforening inviterer til sommerlejr for børn mellem 7 og 17 år, der har hæmofili, von Willebrands sygdom, Immun Trombocytopeni (ITP) eller andre blødersygdomme. Lejren er både for børn med blødersygdom i svær, moderat og mild grad. 

Ungecamp 2023

5.-8. juli 2023

Vi inviterer igen i år unge med blødersygdom på Ungecamp. Er du 18 år eller ældre, og har du en blødersygdom, så er Ungecampen måske noget for dig?

Aktiviteter for alle aldre
Bløderforeningen har et omfangsrigt udbud af aktiviteter for medlemmer af foreningen. Her er der mulighed for at danne netværk og udveksle erfaringer med andre i samme situation.

Her kan du læse mere om de forskellige aktiviteter foreningen arrangerer. De fleste afholdes én gang om året:

Du kan se i oversigten længere oppe på siden over kommende aktiviteter, hvilke aktiviteter der lige nu er åbne for tilmeldinger.

Tilmeld dig aktiviteter:

Her kan du logge ind og tilmelde dig vores aktiviteter med dit login til Bløderforeningens selvbetjeningssystem.

Beretninger fra tidligere aktiviteter:

Beretninger

Her kan du læse beretninger og referater fra tidligere aktiviteter afholdt af Danmarks Bløderforening.

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.