Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Aktiviteter i Danmarks Bløderforening

Det kan være en stor lettelse at tale med nogen, som ved præcis, hvad det er, du snakker om – og som forstår dine tanker, fordi de selv er eller har været i samme båd.


Her finder du en oversigt over foreningens kommende aktiviteter:

Sommerlejr 2024

6.-13. juli 2024

I 2024 holder vi sommerlejr i uge 28! Sæt allerede nu kryds i kalenderen, hvis dit barn skal med på den sjoveste lejrskole for børn med en blødersygdom. 

Ungecamp 2024

10.-13. juli 2024

Ungecampen for dig, der er 18 år og op og har en blødersygdom. I år afholdes campen onsdag-lørdag i uge 28 sideløbende med sommerlejren. 

Forældre/børn-seminar 2024

6.-8. september 2024

Kalder alle familier med børn med blødersygdom – uanset sværhedsgrad og hvad end den hedder hæmofili, von Willebrands sygdom, ITP eller en anden blødersygdom, så er I inviteret til Forældre/børn-seminar den første weekend i september.

De stive anklers klub

14. september 2024

I år mødes De stive anklers klub til et endags-arrangement i København. Mødet er for alle med en blødersygdom mellem ca. 30-50 år. Program følger. 

Kvindemøde 2024

21. september 2024

D. 21. september inviterer Bløderforeningen til en hyggelig og faglig dag i Odense for kvinder. Kvindemødet er for bærere og kvindelige blødere med hæmofili, von Willebrands sygdom, ITP og de helt sjældne blødersygdomme.

Online ITP-møde

27. september 2024

Alle ITP-patienter og forældre til børn med ITP inviteres til gratis online møde fredag d. 27. september.

Seniorseminar 2024

26.-27. oktober 2024

Igen i år inviterer vi til seniorseminar for mennesker med blødersygdom i alle former. Turen går hvert år på skift mellem Jylland/Fyn og Sjælland – i år er det Sjællands tur.  Også i år er man velkommen til at tage en ledsager med. 

Aktiviteter for alle aldre
Bløderforeningen har et omfangsrigt udbud af aktiviteter for medlemmer af foreningen. Her er der mulighed for at danne netværk og udveksle erfaringer med andre i samme situation.

Her kan du læse mere om de forskellige aktiviteter foreningen arrangerer. De fleste afholdes én gang om året:

Du kan se i oversigten længere oppe på siden over kommende aktiviteter, hvilke aktiviteter der lige nu er åbne for tilmeldinger.

Tilmeld dig aktiviteter:

Her kan du logge ind og tilmelde dig vores aktiviteter med dit login til Bløderforeningens selvbetjeningssystem.

Beretninger fra tidligere aktiviteter:

Beretninger

Her kan du læse beretninger og referater fra tidligere aktiviteter afholdt af Danmarks Bløderforening.

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.