Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Aktiviteter i Danmarks Bløderforening

Det kan være en stor lettelse at tale med nogen, som ved præcis, hvad det er, du snakker om – og som forstår dine tanker, fordi de selv er eller har været i samme båd.

Her finder du en oversigt over foreningens kommende aktiviteter:

Kvindetur 2021

18. september-19. september 2021

Bløderforeningen inviterer bærere og kvindelige blødere med hæmofili, von Willebrand, ITP og andre sjældne blødersygdomme på kvindetur. Weekendturen afholdes på idylliske og naturskønne Sørup Herregaard og det koster 350 kr. at deltage.

Weekendtur for 30+

18. september-19. september 2021

18.-19. september inviterer Danmarks Bløderforening mennesker med blødersygdom mellem 30 og ca. 50 år på weekendtur ved Lillebælt. Her venter en weekend med Bridgewalking over Den Gamle Lillebæltsbro, erfaringsudveksling og en god middag.

ITP-webinar

24. september 2021, kl. 16-18

Fredag d. 24. september kl. 16-18 afholder Danmarks Bløderforening webinar om ITP, hvor vi blandt andet får besøg af Nikolaj Mannering, ph.d.-studerende ved Hæmatologisk Afdeling X på Odense Universitetshospital, der vil fortælle om sit studie om ITP-patienters levetid.

Seniorseminar 2021

9. oktober-10. oktober 2021

D. 9.-10. oktober 2021 inviterer vi foreningens modne medlemmer (50+) og deres bedre halvdel på weekendtur på hotel Opus Horsens.

Aktiviteter for alle aldre
Bløderforeningen har et omfangsrigt udbud af aktiviteter for medlemmer af foreningen. Her er der mulighed for at danne netværk og udveksle erfaringer med andre i samme situation. Her kan du læse mere om de forskellige aktiviteter foreningen arrangerer:

Tilmeld dig aktiviteter:

Her kan du logge ind og tilmelde dig vores aktiviteter med dit login til Bløderforeningens selvbetjeningssystem.

Beretninger fra tidligere aktiviteter:

Beretninger

Her kan du læse beretninger og referater fra tidligere aktiviteter afholdt af Danmarks Bløderforening.

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.