Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Aktiviteter i Danmarks Bløderforening

Det kan være en stor lettelse at tale med nogen, som ved præcis, hvad det er, du snakker om – og som forstår dine tanker, fordi de selv er eller har været i samme båd.


Her finder du en oversigt over foreningens kommende aktiviteter:

Sommerlejr 2023

1.-8. juli 2023

Danmarks Bløderforening inviterer til sommerlejr for børn mellem 7 og 17 år, der har hæmofili, von Willebrands sygdom, Immun Trombocytopeni (ITP) eller andre blødersygdomme. Lejren er både for børn med blødersygdom i svær, moderat og mild grad. 

Ungecamp 2023

2.-8. juli 2023

Vi inviterer igen i år unge med blødersygdom på Ungecamp. Er du 18 år eller ældre, og har du en blødersygdom, så er Ungecampen måske noget for dig? Du kan deltage hele ugen, eller nøjes med en halv uge, hvis det passer bedre.

Forældre/Barn-seminar 2023

1.-3. september 2023

Forældre/barn-seminar er Bløderforeningens weekendtur for familier med et barn med blødersygdom fra 0-17 år. Hele familien er velkommen til en uformel, hyggelig og lærerig weekend i selskab med andre familier berørt af blødersygdom. Her har I mulighed for at spare med andre familier, der kender til og har erfaring med de udfordringer, der følger med at leve med en blødersygdom.

Aktiviteter for alle aldre
Bløderforeningen har et omfangsrigt udbud af aktiviteter for medlemmer af foreningen. Her er der mulighed for at danne netværk og udveksle erfaringer med andre i samme situation.

Her kan du læse mere om de forskellige aktiviteter foreningen arrangerer. De fleste afholdes én gang om året:

Du kan se i oversigten længere oppe på siden over kommende aktiviteter, hvilke aktiviteter der lige nu er åbne for tilmeldinger.

Tilmeld dig aktiviteter:

Her kan du logge ind og tilmelde dig vores aktiviteter med dit login til Bløderforeningens selvbetjeningssystem.

Beretninger fra tidligere aktiviteter:

Beretninger

Her kan du læse beretninger og referater fra tidligere aktiviteter afholdt af Danmarks Bløderforening.

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.