Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Aktiviteter i Danmarks Bløderforening

Det kan være en stor lettelse at tale med nogen, som ved præcis, hvad det er, du snakker om – og som forstår dine tanker, fordi de selv er eller har været i samme båd.

Her finder du en oversigt over foreningens kommende aktiviteter:

Ladywalk

30. maj 2022

Danmarks Bløderforening inviterer d. 30. maj kvinder med blødersygdom tæt inde på livet til motionsarrangementet Ladywalk.

Sommerlejr 2022

2.-9. juli 2022

Bløderforeningen inviterer i år børn med blødersygdom på sommerlejr i det nordsjællandske. Her venter en uge med sjov, leg, læring om egen sygdom og behandling og forhåbentlig solskinsvejr.

Ungecamp 2022

6.-9. juli 2022

Tem og Co inviterer igen i år unge mellem 18 og 25 år med blødersygdom til Ungecamp. Campen byder på sjov, fællesskab og gode råd og tips om at være ung med en blødersygdom.

Kvindetur 2022

3.-4. september 2022

Bløderforeningen inviterer på kvindetur for bærere og kvindelige blødere med hæmofili, von Willebrand, ITP og de helt sjældne blødersygdomme.

30+ weekendtur 2022

24.-25. september 2022

D. 24.-25. september inviterer Danmarks Bløderforening mennesker med blødersygdom mellem ca. 30 og 50 år på weekendtur nær Fredericia.

Aktiviteter for alle aldre
Bløderforeningen har et omfangsrigt udbud af aktiviteter for medlemmer af foreningen. Her er der mulighed for at danne netværk og udveksle erfaringer med andre i samme situation. Her kan du læse mere om de forskellige aktiviteter foreningen arrangerer:

Tilmeld dig aktiviteter:

Her kan du logge ind og tilmelde dig vores aktiviteter med dit login til Bløderforeningens selvbetjeningssystem.

Beretninger fra tidligere aktiviteter:

Beretninger

Her kan du læse beretninger og referater fra tidligere aktiviteter afholdt af Danmarks Bløderforening.

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.