Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Aktiviteter i Danmarks Bløderforening

Det kan være en stor lettelse at tale med nogen, som ved præcis, hvad det er, du snakker om – og som forstår dine tanker, fordi de selv er eller har været i samme båd.

Bløderforeningen har et omfangsrigt udbud af aktiviteter for medlemmer af foreningen. Her er der mulighed for at danne netværk og udveksle erfaringer med andre i samme situation. Foreningen arrangerer bl.a.:

Her finder du en oversigt over foreningens kommende aktiviteter:

Generalforsamling 2021

6. juni 2021

Endelig er Danmark igen ved at åbne op – og det betyder, at vi kan indkalde alle medlemmer til generalforsamling i Danmarks Bløderforening søndag d. 6. juni 2021, kl. 13-15 i Handicaporganisationernes Hus i Taastrup.

Sommerlejr 2021

3. juli-10. juli 2021

Danmarks Bløderforening inviterer til sommerlejr for børn mellem 7 og 17 år, der har hæmofili, von Willebrands sygdom, Immun Trombocytopeni (ITP) eller andre blødersygdomme. Lejren er både for børn med blødersygdom i svær, moderat og mild grad. Tilmeld dit barn her.

Ungecamp 2021

4. juli-10. juli 2021

Tem og Co inviterer igen i år unge mellem 18 og 25 år med blødersygdom til Ungecamp. Campen byder på sjov, fællesskab, lejrbål og gode råd og tips om at være ung med en blødersygdom. Tilmeld dig her.

Kvindetur 2021

18. september-19. september 2021

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, når Bløderforeningen inviterer på kvindetur for bærere og kvindelige blødere med hæmofili, von Willebrand, ITP og de helt sjældne blødersygdomme.

Tilmeld dig aktiviteter:

Her kan du logge ind og tilmelde dig vores aktiviteter med dit login til Bløderforeningens selvbetjeningssystem.

Beretninger fra tidligere aktiviteter:

Beretninger

Her kan du læse beretninger og referater fra tidligere aktiviteter afholdt af Danmarks Bløderforening.

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.