Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Sommerlejr 2024

Danmarks Bløderforening inviterer til sommerlejr for børn mellem 7 og 17 år, der har hæmofili, von Willebrands sygdom, Immun Trombocytopeni (ITP) eller andre blødersygdomme. Lejren er både for børn med blødersygdom i svær, moderat og mild grad. 


Dato: uge 28, lørdag d. 6. juli-lørdag d. 13. juli 2024

Sted: Holte-hus Efterskole, Gilleleje

Hvem: Børn fra 7-17 år med hæmofili, von Willebrands sygdom, ITP eller andre blødersygdomme.

Vi gør opmærksom på, at sommerlejr i 2024 bliver afholdt i uge 28 og ikke i uge 27, som vi ellers har tradition for. Det skyldes, at skolernes sommerferie i 2024 falder sent.

I 2024 går turen til Sjælland, og vi kan løfte sløret for, at vi skal holde til på efterskolen Holte-Hus, der ligger i Gilleleje tæt på både nær strand og natur.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, hvis dit barn skal med på den sjoveste lejrskole for børn med en blødersygdom. 

Foto: Sommerlejr 2023. Fotokredit: Tem Folmand

*Vi gør opmærksom på, at der tages billeder til arrangementet, som kan blive brugt i Bløderforeningens medier. Vi offentliggør kun billeder, der overholder Datatilsynets retningslinjer for deling af billeder på internettet. Vi offentliggør derfor ikke billeder, hvor vi vurderer, at en person på billedet kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. Vi er opmærksomme på, at der bør ydes særlig beskyttelse mod børn og unge under 16. Derfor offentliggør vi ikke billeder af børn, der befinder sig i en udsat situation, uden barnets og forælders samtykke – eksempelvis badebilleder eller billeder af stikketræning. Læs mere her ›

Ønsker du ikke, at Bløderforeningen offentliggør billeder af dig/dit barn, beder vi dig gøre os opmærksomme på det. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker et billede af dig/dit barn fjernet, kan du til enhver tid kontakte os og gøre indsigelse. Har du gjort indsigelse, vil vi ikke offentliggøre billeder af dig/dit barn fra dette arrangement. Ønsker du et billede, der allerede er offentliggjort, afpubliceret, vil vi i videst mulig omfang fjerne billede.

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.