Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Udflugtsdag 2023

Tilbring en hyggelig og sjov dag med andre bløderbørn og familier, når Danmarks Bløderforening inviterer på udflugt for hele familien. I kan vælge mellem to udflugter, én i Jylland og én på Sjælland. Sæt kryds i kalenderen!


Dato: 13. maj 2023

Sted: Jylland og Sjælland (endelige destinationer ikke fastlagt)

Hvem: Bløderbørn, deres forældre og søskende 

Bløderforeningen inviterer børn med blødersygdom og deres familier på udflugt. Der er to destinationer – én for familier i vest og én for familier i øst. I kan tilmelde jer den tur, der geografisk passer jer bedst.

Hvilke udflugtssteder turene går til vil snart blive offentliggjort. 

Udflugtsturene er en mulighed for at møde andre, der lever med en blødersygdom tæt inde på livet, samtidig med at man kan få en hyggelig og sjov dag med familien.

Udflugtsdagen er henvendt familier med børn med hæmofili, von Willebrands sygdom, ITP eller andre blødersygdomme – uanset sværhedsgrad. Søskende er også meget velkomne.

Fotos: Billeder fra udflugtsdag i 2022 og 2020.

*Vi gør opmærksom på, at der tages billeder til arrangementet, som kan blive brugt i Bløderforeningens medier. Vi offentliggør kun billeder, der overholder Datatilsynets retningslinjer for deling af billeder på internettet. Vi offentliggør derfor ikke billeder, hvor vi vurderer, at en person på billedet kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. Vi er opmærksomme på, at der bør ydes særlig beskyttelse mod børn og unge under 16. Derfor offentliggør vi ikke billeder af børn, der befinder sig i en udsat situation, uden barnets og forælders samtykke – eksempelvis badebilleder eller billeder af stikketræning. Læs mere her ›

Ønsker du ikke, at Bløderforeningen offentliggør billeder af dig/dit barn, beder vi dig gøre os opmærksomme på det. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker et billede af dig/dit barn fjernet, kan du til enhver tid kontakte os og gøre indsigelse. Har du gjort indsigelse, vil vi ikke offentliggøre billeder af dig/dit barn fra dette arrangement. Ønsker du et billede, der allerede er offentliggjort, afpubliceret, vil vi i videst mulig omfang fjerne billede.

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.