Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Udflugtsdag 2024

Tilbring en hyggelig og sjov dag med andre familier med blødersygdom, når Danmarks Bløderforening inviterer på udflugt for hele familien. I år skal vi i Djurs Sommerland. Der er deltagerloft.


Dato: 25. maj 2024

Sted: Djurs Sommerland

Hvem: Udflugtsdagen er henvendt familier med børn (ca. 0-17 år) med hæmofili, von Willebrands sygdom, ITP eller andre blødersygdomme – uanset sværhedsgrad. Søskende er også meget velkomne.

Pris: 220 kr. per familie. 

Først til mølle: Der er deltagerloft på 16 familier. Pladserne tildeles efter først til mølle-princippet. Man kan tilmelde sig venteliste, hvis loftet er nået. 

Tilmeldingsfrist: søndag d. 12. maj 2024

Tilmeld jer venteliste her >


Bløderforeningen inviterer børn med blødersygdom og deres familier på udflugt i Djurs Sommerland.

Udflugtsdagen er en mulighed for at møde andre, der lever med en blødersygdom tæt inde på livet, samtidig med at man kan få en hyggelig og sjov dag med familien.


Sidste år inviterede vi bl.a. på udflugt i Experimentarium til en lærerig og sjov dag med sæbebobleshow. Foto: Tem Folmand

Program

  • 10.00: Goddag: Vi mødes foran hovedindgangen
  • 10.10: Velkomst og præsentationsrunde inden det går løs
  • 12.30: Frokost: Vi griller og spiser sammen i et af parkens grillhuse, som vi har fået reserveret kun til os
  • 14.00: Fri leg: I kan boltre jer i parken og få tid til uformel snak med de andre helt indtil lukketid klokken 18

*Vi gør opmærksom på, at der tages billeder til arrangementet, som kan blive brugt i Bløderforeningens medier. Vi offentliggør kun billeder, der overholder Datatilsynets retningslinjer for deling af billeder på internettet. Vi offentliggør derfor ikke billeder, hvor vi vurderer, at en person på billedet kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. Vi er opmærksomme på, at der bør ydes særlig beskyttelse mod børn og unge under 16. Derfor offentliggør vi ikke billeder af børn, der befinder sig i en udsat situation, uden barnets og forælders samtykke – eksempelvis badebilleder eller billeder af stikketræning. Læs mere her ›

Ønsker du ikke, at Bløderforeningen offentliggør billeder af dig/dit barn, beder vi dig gøre os opmærksomme på det. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker et billede af dig/dit barn fjernet, kan du til enhver tid kontakte os og gøre indsigelse. Har du gjort indsigelse, vil vi ikke offentliggøre billeder af dig/dit barn fra dette arrangement. Ønsker du et billede, der allerede er offentliggjort, afpubliceret, vil vi i videst mulig omfang fjerne billede.

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.