Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Forældre/børn-seminar 2023

Forældre/barn-seminar er Bløderforeningens weekendtur for familier med et barn med blødersygdom fra 0-17 år. Hele familien er velkommen til en uformel, hyggelig og lærerig weekend i selskab med andre familier berørt af blødersygdom. Her har I mulighed for at spare med andre familier, der kender til og har erfaring med de udfordringer, der følger med at leve med en blødersygdom.


Dato: 1.-3. september 2023

Sted: Brogaarden, Abelonelundvej 40, 5500 Middelfart


Kalder alle familier med børn med blødersygdom – uanset sværhedsgrad og hvad end den hedder hæmofili, von Willebrands sygdom, ITP eller en anden blødersygdom, så er I inviteret til Forældre/barn-seminar den første weekend i september.

Her er ord som faktormedicin, blodpladetal, port og hjelm hverdag for de fleste. Sparring med de andre forældre og leg med andre børn med blødersygdom er i højsædet denne weekend.

Vi har også faglige oplæg i støbeskeen, men det endelig program er ikke helt på plads endnu. Hold øje med siden her. 

Pris: 1.100 kr. per familie, inkl. overnatning og forplejning (drikkevarer udover isvand på egen regning)

Tilmeldingsfrist: torsdag d. 10. august. Der er loft på 70 deltagere. Pladserne tildeles efter princippet om først til mølle. Det vil være muligt at skrive sig på venteliste, hvis pladserne bliver fyldt ud. 

Tilmeld jer her ›

Vi glæder os til at se jer!


Du kan læse beretninger fra tidligere Forældre/børn-seminarer her ›

 


Forældre/børn-seminar 2022 i Korsør. Fotokredit: Tem Folmand

*Vi gør opmærksom på, at der tages billeder til arrangementet, som kan blive brugt i Bløderforeningens medier. Vi offentliggør kun billeder, der overholder Datatilsynets retningslinjer for deling af billeder på internettet. Vi offentliggør derfor ikke billeder, hvor vi vurderer, at en person på billedet kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. Vi er opmærksomme på, at der bør ydes særlig beskyttelse mod børn og unge under 16. Derfor offentliggør vi ikke billeder af børn, der befinder sig i en udsat situation, uden barnets og forælders samtykke – eksempelvis badebilleder eller billeder af stikketræning. Læs mere her

Ønsker du ikke, at Bløderforeningen offentliggør billeder af dig/dit barn, beder vi dig gøre os opmærksomme på det. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker et billede af dig/dit barn fjernet, kan du til enhver tid kontakte os og gøre indsigelse. Har du gjort indsigelse, vil vi ikke offentliggøre billeder af dig/dit barn fra dette arrangement. Ønsker du et billede, der allerede er offentliggjort, afpubliceret, vil vi i videst mulig omfang fjerne billede.

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.