Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Forældre/børn-seminar 2022

Bløderforeningen inviterer igen i år til Forældre/børn-seminar for børn med blødersygdom og deres familier. Denne gang går turen til Musholm Konferencecenter i Korsør.


Dato: 2.-4. september 2022

Sted: Musholm Konferencecenter, Musholmvej 100, 4220 Korsør

Kalder alle familier med børn med blødersygdom – både hæmofili, von Willebrands sygdom, ITP og de helt sjældne blødersygdomme. I er hermed inviteret til Forældre/børn-seminar d. 2.-4. september ved Korsør på Sjælland!

Her venter der som altid en weekend med et program springfyldt med spændende indslag og aktiviteter for børn med blødersygdom, deres søskende og forældre. Der vil både være faglige og sociale indslag, og tid til at erfaringsudveksle.

Vi får bl.a. besøg af psykolog Charlotte Jensen, der vil holde oplæg om traumer. Som forælder til et barn med blødersygdom kan man opleve at være meget stresset og i konstant alarmberedskab. Hun vil fortælle om, hvad det gør ved os både som forældre og familie, og hvordan vi kan tackle det.

Se hele programmet her ›

Pris: 1.000 kr. pr. familie 

Tilmeldingsfrist: d. 8. august. Der er loft på 70 deltagere. Pladserne tildeles efter princippet om først til mølle. Det vil være muligt at skrive sig på venteliste, hvis pladserne bliver fyldt ud. 

Tilmeld dig her ›


Vi glæder os!


Du kan læse beretninger fra tidligere Forældre/børn-seminarer her ›

Foto: Forældre/børn-seminar 2021 i Billund

*Vi gør opmærksom på, at der tages billeder til arrangementet, som kan blive brugt i Bløderforeningens medier. Vi offentliggør kun billeder, der overholder Datatilsynets retningslinjer for deling af billeder på internettet. Vi offentliggør derfor ikke billeder, hvor vi vurderer, at en person på billedet kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. Vi er opmærksomme på, at der bør ydes særlig beskyttelse mod børn og unge under 16. Derfor offentliggør vi ikke billeder af børn, der befinder sig i en udsat situation, uden barnets og forælders samtykke – eksempelvis badebilleder eller billeder af stikketræning. Læs mere her

Ønsker du ikke, at Bløderforeningen offentliggør billeder af dig/dit barn, beder vi dig gøre os opmærksomme på det. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker et billede af dig/dit barn fjernet, kan du til enhver tid kontakte os og gøre indsigelse. Har du gjort indsigelse, vil vi ikke offentliggøre billeder af dig/dit barn fra dette arrangement. Ønsker du et billede, der allerede er offentliggjort, afpubliceret, vil vi i videst mulig omfang fjerne billede.

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.