Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Seniorseminar 2021

D. 9.-10. oktober inviterer vi foreningens modne medlemmer (50+) og deres bedre halvdel på weekendtur.


Dato: 9. oktober-10. oktober

Sted: Hotel Opus Horsens, Egebjergvej 1, 8700 Horsens

Weekenden byder på sociale såvel som faglige indslag. Vi skal blandt andet høre oplæg om knogleskørhed, og Ejvind Nielsen vil holde foredrag om humor i tilværelsen. Mon ikke også, der bliver tid til at besøge hotellets skønne velvære-afdeling.

Du kan læse programmet her >

Tilmeld dig her >

Pris: Det koster 350 kr. pr. person at deltage.

Tilmeldingsfrist d. 20. september.

Du kan læse beretninger fra tidligere seniorseminarer her ›

Foto: Seniorseminar 2019

*Vi gør opmærksom på, at der tages billeder til arrangementet, som kan blive brugt i Bløderforeningens medier. Vi offentliggør kun billeder, der overholder Datatilsynets retningslinjer for deling af billeder på internettet. Vi offentliggør derfor ikke billeder, hvor vi vurderer, at en person på billedet kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. Vi er opmærksomme på, at der bør ydes særlig beskyttelse mod børn og unge under 16. Derfor offentliggør vi ikke billeder af børn, der befinder sig i en udsat situation, uden barnets og forælders samtykke – eksempelvis badebilleder eller billeder af stikketræning. Læs mere her »

Ønsker du ikke, at Bløderforeningen offentliggør billeder af dig/dit barn, beder vi dig gøre os opmærksomme på det. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker et billede af dig/dit barn fjernet, kan du til enhver tid kontakte os og gøre indsigelse. Har du gjort indsigelse, vil vi ikke offentliggøre billeder af dig/dit barn fra dette arrangement. Ønsker du et billede, der allerede er offentliggjort, afpubliceret, vil vi i videst mulig omfang fjerne billede.

 

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.