Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Ungecamp 2023

Vi inviterer igen i år unge med blødersygdom på Ungecamp. Er du 18 år eller ældre, og har du en blødersygdom, så er Ungecampen måske noget for dig?


Dato: uge 27, 2. juli-8. juli 2023

Sted: Charlotte og Palle Skovbys baghave nær Middelfart og Strib Idrætsefterskole, Middelfart

Hvem: Unge over fra 18 år og op med en blødersygdom

Ungecampen er i år delt op i to dele. Man kan både tilmelde sig hele ugen, eller kun del 1 (2.-5. juli) eller kun del 2 (5.-8. juli). 

Del 1: telttur med lejrbål
Vi gentager succesen fra forrige år og starter igen i år UngeCampen op med tre dages telttur i Charlotte og Palle Skovbys have. De bor nær Middelfart og sætter deres have til rådighed til nogle dages telttur i ægte festivalstil.

Alle medbringer telt, luftmadras og sovepose, og så sørger vi for mad og aktiviteter.

Hvad programmet byder på, ligger endnu ikke fast, men hvis vejret er til det, kan vi fx tage en tur i bølgen blå i kajak eller på paddleboard.
 

Del 2: sommerlejrens forbilleder
Om onsdagen slår vi traditionen tro pjalterne sammen med de 7-17-åriges bløderlejr, som i år afholdes på Strib Efterskole lige i nærheden. 

Bl.a. vil hæmofilisygeplejerskerne undervise i det at være ung med en blødersygdom og de overvejelser og udfordringer, det kan medføre. Og så er det også her, der er mulighed for at give sine erfaringer videre til de yngre blødere, fx når det kommer til behandling, rejser, osv. 

Tilmeld dig her >
Fristen er forlænget til d. 6. juni.

Fotos: Ungecampen 2021 på Strib Efterskole

*Vi gør opmærksom på, at der tages billeder til arrangementet, som kan blive brugt i Bløderforeningens medier. Vi offentliggør kun billeder, der overholder Datatilsynets retningslinjer for deling af billeder på internettet. Vi offentliggør derfor ikke billeder, hvor vi vurderer, at en person på billedet kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. Vi er opmærksomme på, at der bør ydes særlig beskyttelse mod børn og unge under 16. Derfor offentliggør vi ikke billeder af børn, der befinder sig i en udsat situation, uden barnets og forælders samtykke – eksempelvis badebilleder eller billeder af stikketræning. Læs mere her ›

Ønsker du ikke, at Bløderforeningen offentliggør billeder af dig/dit barn, beder vi dig gøre os opmærksomme på det. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker et billede af dig/dit barn fjernet, kan du til enhver tid kontakte os og gøre indsigelse. Har du gjort indsigelse, vil vi ikke offentliggøre billeder af dig/dit barn fra dette arrangement. Ønsker du et billede, der allerede er offentliggjort, afpubliceret, vil vi i videst mulig omfang fjerne billede.

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.