Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Godkendelse som almennyttig forening forventes sikret

Takket være hurtig respons fra medlemmer og venner forventer Bløderforeningen, at godkendelsen som almennyttig forening er sikret. Foreningen er meget taknemmelig for, at så mange har meldt sig som bidragsydere.


I begyndelsen af november skrev Danmarks Bløderforening via nyhedsbrev, hjemmeside og Facebook ud til sine medlemmer og venner med et nødråb. Foreningen stod til at miste sin status som almennyttig forening efter ligningslovens § 8A og §12 stk. 3, hvor private bidragsydere har ret til at trække gaver fra i skat.

Skulle det ske, vil vi stillet betydeligt ringere i vores indsats for at skaffe penge til arbejdet for blødere, ITP’ere, von Willebrand’er og andre med sjældne blod- og blødersygdomme.
 
Kontant opbakning fra medlemmer og venner
Medlemmer og venner af foreningen reagerede prompte og i stort antal på nyheden. Inden deadline den 31. november havde vi modtaget bidrag af minimum 50 kroner fra 159 personer. Dermed forventer Bløderforeningen, at godkendelsen som almennyttig forening er sikret for 2011.

Stor tak til alle bidragsydere
Bløderforeningen er meget taknemmelig for de mange bidrag, fortæller direktør Lene Jensen:

”Det betyder meget for en lille forening som vores, at medlemmerne og venner bakker op om vores arbejde og træder til, når der er brug for det. Vi sætter utrolig stor pris på den store opbakning, vi har fået. Nu håber vi, at det fortsætter ind i 2011, hvor vi igen har brug for et stort antalbidragsydere.”

Støt os næste år
Næste år skal Danmarks Bløderforening igen skaffe  mindst 100 bidragsydere af minimum 50 kroner for at beholde sin godkendelse hos SKAT. Det er derfor håbet, at alle, der gav et bidrag i 2010, vil gøre det samme i 2011.

Du kan læse mere om dine muligheder for at støtte foreningen her.