Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Værtsfamilie til udvekslingsstuderende med blødersygdom søges

Kunne du tænke dig at have en ung bløder fra Tyrkiet boende, mens han går et år i gymnasiet i Danmark? Udvekslingsorganisationen AFS søger en værtsfamilie, der vil åbne deres hjem og få en oplevelse til gengæld.


Udvekslingsorganisationen AFS (www.afs.dk) står for at skabe kontakt mellem udvekslingsstuderende og værtsfamilier i Danmark. Op til skolestart i august modtager de bl.a. en ung tyrkisk bløder, Ekin, som gerne vil gå et år i 3. g på et gymnasium et sted i Danmark. De vil meget gerne finde en værtsfamilie, som har et kendskab til sygdommen på forhånd.

Ekin er 18 år og bor sammen med sin mor og storebror i Izmir i Tyrkiet. Han spiller basketball, går til fotografering, cykler og skrive noveller/digte. Derudover hører han meget musik. Ekin kan godt lide at lave mad og bage og laver egne opskrifter. Han har hæmofili i moderat grad.

AFS kan fortælle, at man som værtsfamilie giver kost og logi til den studerende, der så selv har lommepenge med til tøj og fornøjelser, ligesom transport til uddannelsen vil blive betalt. Man vil under opholdet løbende være i kontakt med AFS og vil kunne modtage råd og bistand derfra.

Er du interesseret, og ønsker du at vide mere om, hvad det indebærer at være værtsfamilie, så kontakt Niels Martiny fra AFS på telefon 38322302 eller mail niels.martiny@afs.org.