Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Kvindetur 2021

Bløderforeningen inviterer endnu engang på kvindetur for bærere og kvindelige blødere med hæmofili, von Willebrand, ITP og de helt sjældne blødersygdomme.


Dato: 18.-19. september 2021

Sted: Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted

I år går turen til den idylliske og hyggelige Sørup Herregård nær Ringsted. Her kan du tilbringe en weekend i selskab med andre kvinder, der kan relatere til din hverdag med blødersygdom. Turen danner ramme om et særligt fællesskab, hvor der er plads til både grin, gode snakke og fagligt input.

Arrangementet er både for kvinder med hæmofili/bærere, Immun Trombocytopeni (ITP), von Willebrand sygdom, Glanzmanns Trombasteni, Bernard-Soulier syndrom og andre sjældne blødersygdomme.

Se hele programmet her › Der tages forbehold for ændringer i programmet

Pris: 350 kr. 

Tilmeldingsfrist forlænget til d. 6. september.

Tilmeld dig her

Du kan læse beretninger fra tidligere kvindeture her ›

Vi håber, vi ses!

Foto: Kvindetur 2018

*Vi gør opmærksom på, at der tages billeder til arrangementet, som kan blive brugt i Bløderforeningens medier. Vi offentliggør kun billeder, der overholder Datatilsynets retningslinjer for deling af billeder på internettet. Vi offentliggør derfor ikke billeder, hvor vi vurderer, at en person på billedet kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. Vi er opmærksomme på, at der bør ydes særlig beskyttelse mod børn og unge under 16. Derfor offentliggør vi ikke billeder af børn, der befinder sig i en udsat situation, uden barnets og forælders samtykke – eksempelvis badebilleder eller billeder af stikketræning. Læs mere her »

Ønsker du ikke, at Bløderforeningen offentliggør billeder af dig/dit barn, beder vi dig gøre os opmærksomme på det. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker et billede af dig/dit barn fjernet, kan du til enhver tid kontakte os og gøre indsigelse. Har du gjort indsigelse, vil vi ikke offentliggøre billeder af dig/dit barn fra dette arrangement. Ønsker du et billede, der allerede er offentliggjort, afpubliceret, vil vi i videst mulig omfang fjerne billede.

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.