Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Danmarks Bløderforening

For alle med en blødersygdom tæt inde på livet

Danmarks Bløderforening er for mennesker med blødersygdom eller Immun Trombocytopeni (ITP), deres pårørende og andre interesserede. Vi er en lille forening med et højt aktivitetsniveau og omfattende medlemstilbud. I Bløderforeningen kan interesserede få information om blødersygdom og ITP, og medlemmer kan komme i kontakt med andre, der også har disse sygdomme tæt inde på livet.

Vi har et omfangsrigt udbud af aktiviteter for medlemmerne. Her er der mulighed for at danne netværk og udveksle erfaringer med andre i samme situation.

Foreningen arrangerer bl.a. sommerlejr for børn med blødersygdom og ITP, forældre/børn-seminar for hele familien, aktiviteter for kvinder med blødersygdom, ungearrangementer, aktiviteter for ældre blødere og meget mere.

Danmarks Bløderforening varetager mennesker med ITP og blødersygdoms interesser og taler deres sag i offentligheden og over for myndigheder og institutioner, eksempelvis når det gælder levevilkår og rammer for behandling.

Vil du vide mere om...

Hæmofili A+B

Immun Trombocytopeni

Von Willebrands sygdom

De meget sjældne

Nyheder

Ny artikel om livet med en sjælden sygdom

12. april 2021

Mette fandt først ud af, at hun var bærer af en blødersygdom, da hun fik sin søn Phillip, og han havde arvet sygdommen. Viborg Stifts Folkeblad sætter i denne tid fokus på livet med en sjælden sygdom og skildrer i den forbindelse Mettes fortælling.

Patienter i immunhæmmende behandling kan være i risikogruppe

23. marts 2021

Mennesker med blodsygdommen Immun Trombocytopeni (ITP), der tager immunhæmmende medicin for deres sygdom, er som udgangspunkt ikke i øget risiko for at blive smittet i forhold til raske, men de har formentlig en større risiko for at udvikle alvorlig sygdom ved COVID-19.

Aktiviteter

Sommerlejr 2021

3. juli-10. juli 2021

Danmarks Bløderforening inviterer til sommerlejr for børn mellem 7 og 17 år, der har hæmofili, von Willebrands sygdom, Immun Trombocytopeni (ITP) eller andre blødersygdomme. Lejren er både for børn med blødersygdom i svær, moderat og mild grad. Tilmeld dit barn her.

Ungecamp 2021

4. juli-10. juli 2021

Tem og Co inviterer igen i år unge mellem 18 og 25 år med blødersygdom til Ungecamp. Campen byder på sjov, fællesskab, lejrbål og gode råd og tips om at være ung med en blødersygdom. Tilmeld dig her.

Kvindetur 2021

18. september-19. september 2021

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, når Bløderforeningen inviterer på kvindetur for bærere og kvindelige blødere med hæmofili, von Willebrand, ITP og de helt sjældne blødersygdomme.

Har du hørt om
bløderappen?

I den nye bløderapp kan man se sin behandlingsplan og registrere faktorforbrug og blødninger.

Har du brug for
nogen at tale med?

Få støtte og rådgivning fra en kontaktperson eller i en facebookgruppe.