Spring navigationen over og gå direkte til indhold

BløderNyt er udkommet

Inden nytår udkom en ny udgave af BløderNyt, hvor vi ser tilbage på et begivenhedsfyldt år i Danmarks Bløderforening. Læs det seneste nummer af bladet her. 


Selvom kalenderen nu skriver 2023, bringer vi en nyhed fra 2022. Lige inden vi sprang ind i det nye år, udkom nemlig et nyt nummer af BløderNyt. 

Her kan du bl.a. læse om, hvad vi lærte på den årelige bløder-konference afholdt i København i oktober, om seneste nyt om bløderes livskvalitet, og så ser vi tilbage på et år i foreningen spækket med aktiviteter for medlemmer i alle aldre. 

Fejl i sommerlejr-dato
Beklageligvis har der desværre sneget sig en fejl ind i bladets kalender på side 15. Der er opgivet en forkert dato for, hvornår vi afholder Sommerlejr og Ungecamp i 2023. 

Sommerlejren afholdes på vanlig vis i uge 27, lørdag-lørdag, d. 1.-8. juli. Mens Ungecampen afholdes fra d. 5.-8. juli. 

Var postkassen tom? 
Har du ikke modtaget BløderNyt på trods af, at du er medlem? Så kan det være, vi ikke har din rette adresse. Ret dine medlemsoplysninger her › eller send os en mail på dbf@bloderforeningen.dk


Udgivet: 9. januar 2023

Læs bladet her:

BløderNyt

Her kan du læse tidligere udgaver af foreningens medlemsblad BløderNyt. Bladet udgives to gange om året og indeholder bl.a. artikler om, hvordan det er at leve med en blødersygdom i Danmark og om den nyeste udvikling inden for behandling.

Nyhedsbrev

Vil du gerne modtage de seneste nyheder om blødersygdom og foreningens aktiviteter, så tilmeld dig foreningens nyhedsbrev. Nyhedsbrevet er et supplement til medlemsbladet BløderNyt.