Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Årsmøde 2022

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, når Danmarks Bløderforenings inviterer til årsmøde d. 2.-3. april 2022.

Dato: 2. april-3. april 2022

Sted: Vingsted Konferencecenter i Bredsten mellem Billund og Vejle

Det er med stor glæde, at Bløderforeningen i 2022 kan invitere alle sine medlemmer til årsmøde i det jyske. Det sidste årsmøde blev afholdt tilbage i 2019. Siden da har foreningen måtte aflyse både årsmødet i 2020 og 2021 pga. coronapandemien – men nu tager vi revanche.

Vi opfordrer derfor alle vores medlemmer til allerede nu at sætte et stort kryds i kalenderen, når vi inviterer til årsmøde og generalforsamling d. 2. og 3. april 2022.

Program og tilmelding følger. Hold øje med siden her og på vores sociale medier.

Vi glæder os til at se jer alle og til at kunne samles igen!

Foto fra FB-seminar 2017

BløderNyt

BløderNyt er Danmarks Bløderforenings medlemsblad, der udkommer to gange om året og lander i alle medlemmers postkasser. Læs nye og tidligere udgaver af bladet.